Bottnarydskonferensen är tillbaka igen 2021 efter förra årets uppehåll!

Den 5-8 augusti går konferensen av stapeln med temat “En framtid och ett hopp och vi ser verkligen fram emot detta!

Konferensen blir i första hand digital och alla samlingar kommer sändas både via vår youtube-kanal: Bottnarydskretsen, via SAM-radio (FM 98,5 och www.radiovv.com)

Vår ambition är att välkomna så många som möjligt att ta del av samlingarna på plats i kyrkan. Hur många det blir beror på vilka restriktioner som kommer gälla. Håll koll här och/eller via våra andra informationskanaler (Facebook, Instagram, affischer) där vi uppdaterar info om konferensen löpande.

Medverkar på årets konferens gör:
Mikael och Agneta Hallenius
Mattias och Therese Martinsson
Claes Vårdstedt
Ulf Häggqvist
Emma och Martin Vilhemsson

En närmare presentation av de medverkande samt konferensbladet hittar längre ner på sidan.

 

Välkommen på konferens i sommar!

Program

Torsdag 5/8

Kl. 16.30 Bibelstudium – Mattias Martinsson

Kl. 19.00 Kvällsgudstjänst – Mattias och Therese Martinsson

Fredag 6/8

Kl. 16.30 Bibelstudium – Mattias Martinsson

Kl. 16.30 Barnmöte – Lina Skoghäll m.fl

Kl. 19.00 Kvällsgudstjänst – Agneta Hallenius och Martinssons

Lördag 7/8

Kl. 10.00 Bibelstudium – Agneta Hallenius

Kl. 16.30 Bibelstudium – Mikael Hallenius

Kl. 16.30 Barnmöte – Lina Skoghäll m.fl

Kl. 19.00 Kvällsgudstjänst – Mikael Hallenius och Claes Vårdstedt

Söndag 8/8

Kl. 10.00 Gudstjänst – Ulf Häggqvist, Emma och Martin Vilhmelsson och Claes Vårdstedt. Vi samlar in årets missionsåtagande till SAM

Kl. 10.00 Barnmöte – Lina Skoghäll m.fl

 

Konferensbladet 2021

Medverkande

 

Clas Vårdstedt

Clas Vårdstedt är en uppskattad låtskrivare, artist, producent och
författare. Han har på ett särskilt sätt visat sig vara en tröstens och
hoppets förkunnare. En sångförfattare som förmår att beskriva Guds närvaro i det enkla, vardagliga – i det som kallas för våra liv.
Berättelserna om hur hans sånger berört och nått människor i situationer där de desperat har behövt en påminnelse från himlen är många.

Mattias och Therese Martinsson

Mattias Martinsson arbetar som evangelist för fadderbarnsorganisationen Compassion. I sin tjänst reser han runt bland Sveriges församlingar för att förkunna, undervisa och leda lovsång. Han ansvarar även för podden ”Martinson Möter” där han samtalar med viktiga kristna profiler. Mattias är också musiker och låtskrivare och har skrivet många älskade sånger som används brett inom kyrkan. Han har även släppt flera uppskattade skivor genom åren. Med sin passion för teologi och sitt bultande lovsångshjärta inspirerar och utrustar Mattias unga som gamla från olika sammanhang inom svensk kristenhet. Mattias har tidigare bl.a. varit pastor i Göteborg Vineyard och även föreståndare i Nimbuskyrkan Öckerö.

Therese Martinson är musikant, låtskrivare, sångerska och sångpedagog. Till vardags jobbar Therese som musiklärare och sångpedagog på Rytmus Gymnasiet i Göteborg. Hon strävar efter att se individen och vara närvarande i mötet, vare sig det är hemma, på jobbet, promenaden eller i en Gudstjänst. Hon älskar det blå havet, båtar, bakelser och att vara kreativ. Hon finner ro i skymningsljuset och hopp i gryningen. 2017 släppte Therese den kritikerrosade och omskrivna skivan ”På alla sidor omsluten”.

 Mattias och Therese har tre barn som heter Joel, Anton och Esther. Familjen är bosatt på Öckerö.

Ulf Häggqvist

Ulf Häggqvist är nytillträdd missionsföreståndare i Svenska Alliansmissionen, SAM. Han har tidigare varit Församlingskonsulent inom SAM och innan dess varit församlingspastor i Bergaortens församlingskrets, Hisings Backa och Vetlanda.

Ulf bor med sin fru Helena i Smörvik, utanför Månsarp och har två vuxna barn.

Emma och Martin Vilhelmsson

Emma och Martin Vilhelmsson har sedan 2012 varit utsända via Svenska Alliansmissionen till Tchad. Emma är barnmorska och har arbetat med mödravård och byhälsoutveckling för kvinnor. Martin har haft en kombinerad mekaniker- och lärljunga-träning för yngre killar. Sedan en tid tillbaka är familjen i Sverige.

Mikael och Agneta Hallenius

Agneta och Mikael är stolta föräldrar till tre vuxna barn. Tillsammans har de planterat två församlingar och är sedan 2006 pastorer i Församlingen Mötesplatsen. Utöver att undervisa och predika i olika sammanhang lägger de mycket tid på att vara mentorer för andra pastorer och ledare. Båda älskar att kolla på fotboll men ingen av dem sysslar med fågelskådning